Festivalul Diversitatii, 9 – 10 aprilie 2016

CPE-Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizează, în perioada 9-10 aprilie 2016, Festivalul Diversității, un eveniment gândit pentru a sărbători toți copiii cu vârsta între 3 și 7 ani, frumusețea diversității acestora, poveștile lor de viață, istoriile familiilor lor, calitățile și nevoile lor diferite, identitățile diverse pe care le poartă cu ei. Festivalul face parte din proiectul ”Avem fiecare o poveste”, derulat de CPE-Centrul Parteneriat pentru Egalitate, în parteneriat cu Asociația de Ajutor Amurtel și cu Asociația Romano ButiQ.

Afis Festivalul Diversitatii

program-festival

Festivalul Diversității este locul unde sunt sărbătoriți toți copiii de 3 până la 7 ani, cu activități variate adresate celor mici și celor care îi însoțesc!

Participarea este gratuită la toate tipurile de activități – permanente și tematice – pregătite de echipă, voluntarii și colaboratorii Festivalului.

Activități permanente – zilnic, de la 10.00 la 18.00:

  • filme despre copii de etnii și naționalități diferite, despre copii și tineri cu dizabilități;
  • ateliere de pictură, desen și modelaj;
  • expoziție de picturi și desene;
  • Teatru Senzorial;
  • spațiu de joacă;
  • expoziție cu vânzare de produse realizate de ONG-uri și întreprinderi de economie socială, care lucrează în beneficiul copiilor.

Dacă vreți să participați la una sau mai multe dintre activități, scrieți un mail la festivaluldiversitatii@yahoo.com.

Activități tematice – zilnic, de la 11.00 la 18.00, conform programului de pe pagina evenimentului. Pentru aceste activități există un număr limitat de locuri, de aceea participarea se poate face numai pe baza înscrierii, la festivaluldiversitatii@yahoo.com. Precizați numele, ziua, ora și atelierul la care doriți să participați.

INFORMAȚII IMPORTANTE :

Spațiul în care se desfășoară activitățile este prietenos și sigur pentru toți copiii.

Spațiul este accesibilizat corespunzător pentru persoanele care se deplasează în scaun rulant.

Este posibil să existe un timp de așteptare pentru participarea la activități, în funcție de numărul de vizitatori.

Proiectul Avem fiecare o poveste este derulat de CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, în parteneriat cu Asociația de Ajutor Amurtel și cu Asociația Romano ButiQ, în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanțat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați: www.eeagrants.org. De asemenea, pentru informații suplimentare accesați www.fondong.fdsc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *